Hirdetés

(18+): Kegyetlen gyilkosságot követett el egy nyolcéves kisfiú

Nap Híre portré Nap Híre

A gyermekotthonban élő nyolcéves gyerek először fojtogatni kezdte a társát, majd elvágta a torkát.

Szombaton egy floridai gyermekotthonban brutális gyilkosság történnt. Egy nyolcéves kisfiú ugyanis fojtogatni kezdte egyik társát, majd amikor az már nem kapott levegőt, az őrjöngő fiú a konykakésért nyúlt és elvágta a társa torkát.  A dühödt fiú még ezek után sem állt le: felvett egy botot és azzal akarta tovább ütlegelni egy másik vérző gyermeket.

Ebben már a gyermekotthonban élő többi fiatal megakadályozta, majd elvették tőle a kést is, amit azonnal visszakövetelt és azt ordította, hogy mindenkit meg fog ölni - írja a Bors.

A gyermekotthonba riasztották a rendőröket is. A beszámolók szerint az őrjöngő nyolcéves még az egyenruhások is alig bírták lefogni és beültetni a rendőrautóba, a gyerek többször is belerúgott a rendőrökbe.

A nyolcéves fiút letartóztatták, és Lake megyei fiatalkorúak börtönébe vitték. A fiatal nem első alkalommal volt erőszakos a közösségben, így a nyolcéves ellen többszörösen vádat emeltek, beleértve a halálos fegyverrel elkövetett testi sértésért, fojtogatásért, és a rendőrnek való ellenállás miatt is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés