Hirdetés

"Megölték az unokámat" - kamerák előtt ájult el a nagymama, miután kegyetlenül meggyilkolták 12 éves unokáját

Nap Híre portré Nap Híre

Egy 12 éves kislányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán. A család teljesen összeomlott a történtek után, a kislány nagymamáját annyira sokkolták a történtek, hogy az RTL kamerái előtt elájult. "Megölték az unokámat" - mondta zokogva az asszony, aki még most sem hiszi el, hogy Kingát örökre elveszítette. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, 12 éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán. A tiszarádi lány eltűnéséről vasárnap tett bejelentést a rendőrségen az egyik családtagja, akinek elmondása szerint a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egyik férfiismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza. A rendőrség néhány órán belül megtalálta azt a 32 éves gávavencsellői férfit, aki szombaton elkísérte a lányt. A gyanúsított a nyomozóknak azt mondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, majd a férfi megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a férfi által megadott helyen megtalálták a lány holttestét.

A család teljesen összeomlott a történtek után, a kislány nagymamáját annyira sokkolták a történtek, hogy az RTL kamerái előtt elájult. "Megölték az unokámat" - mondta zokogva az asszony, aki még most sem hiszi el, hogy Kingát örökre elveszítette. 

A 12 éves lány a nagymamájától néhány háznyira anyjával élt. Velük lakott a férfi is, a rokonuk, aki később végzett vele. Az anyja elmondása szerint semmi gyanúsat nem látott a sógorának, aki a rendőröknek azt állította, szerelmi kapcsolatban állt Kingával. "Semmit, semmi olyasmit, mert ha láttam volna, akkor biztos, hogy nem hagytam volna teljesen itt magunk közelébe" - mondta a lány édesanyja, aki olyan jeleket sem vett észre, hogy a férfi furcsán közeledne a lányához. 

Elmondása szerint a férfi sokat játszott a gyerekekkel, és úgy viselkedett velük, mintha a saját gyerekei lettek volna. "Nem mondott semmit sem a lányom, Kinga, hogy anya most félek tőle, vagy valami" - tette hozzá. 

A nagymamának a kezdetektől nem tetszett hogy a férfi egy fedél alatt él az unokáival.  Elmondása szerint még csütörtökön sérült meg a lány, az udvaron játék közben belelépett egy szögbe. Kötözés miatt kellett szombaton Nyíregyházára mennie, Kinga a nagymamával beszélt utoljára. 

A férfi kísérte el a kislányt Nyíregyházára, a nagymama azonban hiába várta délután az unokáját, nem jött haza. "Telefonált a lányomnak, hogy a kislányt körözés alá kell tenni" - emlékezett vissza a nagymama. 

Vasárnap már a rendőrség is kereste a gyereket. A rendőrök a férfit a gávavencsellői otthonában találták meg, a gyilkosság után ugyanis odament. A nyomozóknak mindent beismert, és a holttesthez vezette őket. Hogy szexuálisan bántalmazta-e a kislányt, azt nem tudni. A letartóztatásáról ma dönt a bíróság.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés