Hirdetés

Bestiálisan meggyilkoltak három fiatalt Mexikóban, ez lehet a háttérben

Nap Híre portré Nap Híre

A mexikói hatóságok három holttestre bukkantak egy négy méter mély kút alján az ország északnyugati részén. A tájékoztatás szerint a fiatal turistákat főbe lőtték.

A hatóságok vasárnap megerősítették, hogy három turistát öltek meg Mexikóban. A 30 és 33 éves ausztrál testvérek, Jake és Callum Robinson, valamint amerikai barátjuk, a 30 éves Jack Carter Rhoad szörfözni mentek Ensenadába, majd április 27-én eltűntek. A rendőrség feltételezése szerint a férfiakat megtámadták, amikor megpróbálták meghiúsítani pickupjuk ellopását. Az államügyész szerint a támadók az autót a kerekei miatt akarták ellopni, és mikor a turisták ellenálltak, egyszerűen lelőtték őket - írja a Telex

A gyilkosság helyszínének közelében megtalálták az elhagyott sátrakat, egy leégett fehér pickupot és az egyik áldozat telefonját. A holttesteket pénteken, egy 4 méter mély kútban találták meg, mintegy 6 kilométerre a támadás helyszínétől, Santo Tomás városában. Egy negyedik holttestet is találtak a kútban, de az már régebb óta ott volt, és nincs köze ehhez az ügyhöz. Három gyanúsítottat vettek őrizetbe a támadásban való részvétel gyanújával.

Mexikóba érkeztek az fiatalok rokonai, ha ők azonosítani tudják az áldozatokat, akkor nem lesz szükség DNS-vizsgálatokra.

A mexikói Baja Californiában a helyi drogbandák folyamatosan háborúkat vívnak egymással. Az amerikai–mexikói határtól mintegy 120 kilométerre délre fekvő, szörfparadicsomként ismert Ensenada környéke azonban biztonságosabbnak számít, és rengeteg kaliforniai turista látogatja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés