Hirdetés

Horror a gyerekszobában: holtan találtak egy ötéves ikerpárt, miután az anyjuk leugrott egy hídról

Nap Híre portré Nap Híre

A gyerekszobában egy fegyvert is találtak, de a gyerekeken nem voltak lőtt sebek.

Szörnyű tragédia rázta meg Floridát. Egy ötéves ikerpárt holtan találtak az emeltes ágyukban, miután az anyjuk öngyilkosságot követett el Floridában. A Seminole megyei seriff hivatalát péntek reggel 8 óra 45 perckor értesítették, hogy egy nő megállt autójával az S.R 417-es hídon, majd az utasoldali ülés ablakán keresztül kicsúszva a Jesup-tóba ugrott.

A vízparton két horgász segített a 31 éves Catorreia Hutto kiemelésében, de a sanfordi nőt még a helyszínen halottnak nyilvánították. Ezután mentek el a nő házához, ahol holtan találták a kisfiút és a kislányt. A seriffhivatal közleménye szerint az SNI-s (sajátos nevelési igényű) gyerekek élettelenül feküdtek ágyukban, amikor rájuk találtak - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A hálószobában fegyvert is találtak, de a gyerekeken nem voltak lőtt sebek, és még csak sérülések nyomai sem. A halál okát az orvosszakértő vizsgálja.

Az öngyilkosságot elkövető anya nem volt büntetett előéletű, és arról sincsenek információk, hogy anyagi gondjai lettek volna. Catorreia Hutto a halála előtti napon megpróbálta felhívni az édesanyját, de az asszony éppen egy orvosi kezelésen volt Orlandóban, emiatt nem tudta felvenni. Mivel a lánya nem hagyott üzenetet, úgy gondolta, hogy az ikrek szórakoztak a telefonnal, ezért nem hívta vissza.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés