Hirdetés

Gyászol a DK, elhunyt Jánki József önkormányzati képviselő

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Elhunyt Jánki József, a debreceni önkormányzat DK-s képviselője. A politikus 58 éves volt.

A politikus eredeti képzettsége karosszérialakatos volt és egy ideig dolgozott is szakmájában. 2002-ben lett a debreceni Thaly Kálmán Utcai Óvoda munkatársa, ahol belépése óta a munkahelyi közösség megbecsült tagjaként mint technikai dolgozó tevékenykedett. Jánki József a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltjeként 2019. október 13-án kompenzációs listáról jutott be a debreceni közgyűlésbe - írta a debreceni önkormányzat közleményében.

Kiemelték továbbá azt is, hogy Jánki önkormányzati képviselőként tagja volt az egészségügyi és szociális bizottságának, valamint az ifjúsági és sportbizottságnak is.

A közgyűlés ülésein nagy szociális érzékenységről tanúságot téve rendszeresen tolmácsolta a város lakóinak kérdéseit, észrevételeit, s szorgalmazta a mindennapi életüket érintő problémák megoldását

- közölték, majd a közleményt azzal zárták, hogy Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata vigasztalódást kíván a politikus családjának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés