Hirdetés

Megtörte a csendet Kóbor János özvegye: "életünk legnehezebb évén vagyunk túl"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kóbor János halála óta az Omega együttes énekesnének özvegye, Zsóka kerülte a nyilvánosságot, most azonban a Tények Plusz kamerái előtt megszólalt, a lányával, Lénával együtt.

Életünk legnehezebb évén vagyunk túl. Óriási űr van a szívünkben, ami mindig is itt marad. A fájdalom és az űr is, csak az élet megy tovább és tudom, hogy Meckykénk is azt szerette volna, hogy ha mi azért talpon maradunk és éljük a mindennapjainkat

- mondta Kóbor Zsóka, hozzátette bár már közeledik a férje halálának első évfordulója, de mai napig odamennek hozzá és a közös lányukhoz a rajongók, hogy elmondják nekik, mennyire sajnálják, hogy elment a legenda.

Ez valahol nagyon jó érzés is, hogy ennyien szerették és tisztelték őt és a mai napig, de valahol ugye mindig feltépődnek a sebek, de inkább azt mondom, hogy ez boldogsággal tölt el minket. Ha tudnátok, hogy mennyi levél volt bedobva a postaládába

- mesélte az özvegy, majd arról is beszélt, hogy a gyászt még mindig nem tudta feldolgozni. Zsóka bizonyos dolgokról még mindig képtelen beszélni és a legenda korábbi felvételeit sem képes megnézni. Bízik benne, hogy egyszer könnyebb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés