Hirdetés

Éppen szétcsapkodja egymást G.w.M és Nagy Melanie - kegyetlen volt a zenész

Nap Híre portré Nap Híre

G.w.M és Nagy Melanie drámája lassan azokban a magasságokban vagy mélységekben van, mint Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi folyamatos szakítása és kibékülése. Nem is húzzuk az időt, mutatjuk a részleteket!

Történt, hogy a rapper G.w.M az esküvője napján (titokban házasodtak össze szűk körben Kulcsár Edinával) hazugsággal vádolta és manipulatívnak nevezte őt. Azt állította, hogy Melanie az autót választotta a házasság helyett, mivel egyszer megkérdezte, hogy a Merci kell neki vagy a házasság és mivel most a lánynak Mercedese van, könnyű kikövetkeztetni a választ. (Ezt az autót azután villámgyorsan elkezdte hirdetni Melanie.)

A férfi ebből arra a következtetésre jutott, hogy inkább a pénz, mint a szerelem kellett neki. Most G.w.M azzal vádolja két gyermeke édesanyját, hogy még a diplomájáról is hazudhatott, ráadásul ő minden vagyonát ráhagyta. 

"Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is"

- írta G.w.M, aki úgy emlékszik, egy Porschét is hagyott a lánynál és mivel neki semmije sem maradt, az a sok pénz korábbról csak egy helyen lehet. De ahogy fogalmaz: szépen lassan kiforrja magát minden. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés