Hirdetés

"Tiszteletlen kis k..." G.w.M nekiesett a fiatal zenésznek

 portré

Konfliktusba keveredett egymással a két magyar zenész, Azahriah és Mr. Missh. A történteket G.W.M sem hagyta szó nélkül, gúnyos üzenetben szólt közbe a rapper – olvasható a Ripost cikkében. 

Az összetűzés akkor kezdődött, amikor Mr. Missh gúnyt űzött zenészkollégájából. Azahriah természetesen válaszolt a másik félnek és keményen helyre tette: 

Azahriah nem hagyta szó nélkül a sértéseket
Azahriah nem hagyta szó nélkül a sértéseket

Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni faszim, amikor a benzinkúton képért jöttél oda vágod, és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új  nagy hullám. Én a pizza king type rappesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos.

Ez volt az a pont, amit már Kulcsár Edina párja sem tudott szó nélkül hagyni. 

Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus ahogy beszélsz. Mi az, hogy pizza king type rapper? Már akkor fellépni jártunk, mikor még azt sem tudtad, mi lesz belőled. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy a Missh rólad beszél, hát basszus, sose leszel egy Missh(… )

- írta G.W.M, akinek az utolsó mondata kemény káromkodásban végződött. 

Azahriah még nem reagált a sértésekre, de mindenki kíváncsian várja, hogyan végződik majd a szájkarate.  

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés