Hirdetés

Durván beleszállt G.w.M a gyermekei anyjába

Nap Híre portré Nap Híre

G.w.M-et egy kommentelő borította ki Instagramon.

Ahogyan arról beszámoltunk, a hétvégén, titokban házasodott össze egymással G.w.M és Kulcsár Edina.

G.w.M az Instagramon osztott meg egy fotót a nagy pillanatról, ahol egy kommentelő szóba hozta a férfi exét:

“Melanie pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberben lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek, ennyire hazudna?” - szúrta ki a Bors.

G.w.M nem kímélte gyermekei anyját, kőkemény őszinteséggel leírta, mi a véleménye a történtekről:

"Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben 1, majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. (Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!) Sajnos, a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget (sajnos).

Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba.

Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek. Tudnék én mesélni, hozzáteszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön” - fogalmazott G.w.M.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés