Hirdetés

Így került Kulcsár Edina G. w. M hátára - fotó

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A szerelmespár kapcsolata újabb szintet lépett, G. w. M ugyanis a hátára tetováltatta Kulcsár Edina arcképét.

G. w. M és Kulcsár Edina korábban már csináltattak közös tetoválást, a motívumot a csuklójukon viselik. A rapper, aki egyébként már a kapcsolatuk elején eldöntötte, hogy szerelme arcképét magára varratja, most egy egészen új dologgal lepte meg kedvesét - írja a Blikk.

“Nagyon szeretem a tetoválásokat, számomra mindegyik komoly jelentőséggel bír. Ami nekem fontos és mérvadó, az rajtam van. Nem volt kérdés, hogy a szerelmemet is szeretném megörökíteni valahogy. Edina nevét már a bőrömön viselem, de szerettem volna az arcképét is magamon tudni, ezzel is bizonyítva azt, hogy ő örökre az életem része, akivel az idők végezetéig együtt akarok lenni. Ezek után mindig velem lesz” - mondta G. w. M.

G. w. M hátán már ott van az új tetoválás
G. w. M hátán már ott van az új tetoválás gwmmusic/Instagram

Kulcsár Edina elmondta, hogy nem vette komolyan párja szándékát, egészen addig, amíg a rapper haza nem állított az új tetoválásával. “Nagyon meghatódtam, könnybe is lábadt a szemem” - tette hozzá.

G.w.M azt is elmondta, hogy a barátaik között azóta ez a téma, a férfiak bátor tettnek gondolják, a nők pedig azt kérdezik kedveseiktől, ők ezt miért nem teszik meg értük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés