Hirdetés

Itt a válasz, G.w.M megszólalt: "jobb lesz nekem egyedül, nincsen gond már"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A múlt héten felröppentek a pletykák, miszerint gondok vannak G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolatával, miután a modell nem osztott meg egy közös képet sem a szerelmével Valentin napon.

A rajongók nagyon aggódtak, hiszen Edina első közös gyermekükkel várandós, azonban az egykori szépségkirálynő elmondta az igazságot a pletykákról. Kiemelte, mindenki félreértette a helyzetet, ugyanis semmi probléma nincs, boldogabbak, mint valaha.

A párosnak egyébként nincs egyszerű múltja, G.w.M például rendszeresen ad ki olyan dalokat, melyek a korábbi és jelenlegi érzéseiről szólnak. Ez úgy tűnik, hogy most sincs másképpen, mivel a rapper a közösségi oldalán osztott meg egy részletet a legújabb számából, ami így hangzik:

Egy ártatlan angyal mögött keserűség, gyönyörű szép, oh, mégis gyönyörű szép. Ő volt, ki hazakísért, hazudta, csak az enyém egy hete... Annyira nem fájt a búcsú, kicsikét elvoltam vele. Nem tudom, valami vonzott, nem baj, nem is az esetem... Jobb lesz nekem egyedül, nincsen gond már, becsap a szerelem, sokszor volt már így. Szívemet odaadom, megbántva visszakapom, jobb lesz, ha magamba' vagyok...

- hallható a felvételen. A sorokat olvasva arra lehet következtetni, hogy a rapper előző kapcsolatára emlékezett vissza, amikor a dalt szerezte - írja a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés