Hirdetés

G.w.M úgy értesült, hogy pelenkát cserélni az anyukák dolga

Garai Kitti portré Garai Kitti

A rapper első mélyinterjújában új arcát mutatta meg a tévénézőknek. G.w.M azt is elárulta, hogy mi az ő szuperképessége. 

Hamarosan újra apai örömök elé néz G.w.M, ugyanis Kulcsár Edinával hamarosan megszületik az első közös gyermekük. A rapper elmondása szerint imád apuka lenni és mindig kiveszi a részét a gyereknevelésből.

"Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürkehátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni" - mondta G.w.M a Tények Plusznak. Arról is beszélt, hogy az sem zavarja, ha kislányai majd ki akarják festeni a körmeit, vagy rajta akarják gyakorolni a sminkelést.

Kifejtette azt is, hogy sokan félreismerik őt, és azt hiszik róla, hogy anyagias és nagyképű. Elmondása szerint azonban miután találkoznak vele az emberek, kellemeset csalódnak benne. 

Mint mondta, nagyon sok buliról azért ér haza későn, mert még ott marad, hogy fotózkodjon a rajongóival. "Akkor szoktak érni ilyenek, hogy »Úristen, de jó! Ezért szeretünk, mert te ugyanez voltál tíz évvel ezelőtt is«.

De a rapper elmondása szerint olyan is volt már, hogy a közértben egy néninek megfogta a szatyrát és kivitte az autójáig, mire a néni úgy reagált, hogy kamu a sajtó.

G.w.M egyébként beszélt arról is, hogy élete egyik legcsodálatosabb korszakát éli most. És azt is megjegyezte, hogy ritkán nyilatkozik. "Ott átszakadt egy gát, ami körülöttünk történt, arra mindenki azt mondta, ilyen nem volt a sajtótörténelemben" - utalt vissza arra az időszakra, amikor felvállalták kapcsolatukat Edinával - szúrta ki a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés