Hirdetés

Szomorú vallomás: G.w.M az állítólagos anyagi biztonság ígéretével tartja maga mellett Kulcsár Edinát?

Nap Híre portré Nap Híre

Válságba került a sztárpár házassága? Kulcsár Edinára is nagy hatással van a férje depressziója és váratlanul jött betegsége.

Kulcsár Edina élete kerekestől felfordult, miután kiderült, hogy élete szerelme egyáltalán nincs jól. Bár az egykori szépségkirálynő egy ideje már érezte, hogy valami nincs rendben a férjével, majd rövid időn belül már a fizikai tünetek is jelentkeztek nála.

Márknak régóta hullámzó a kedve. Van, amikor kicsattan, de van, amikor ki sem akar kelni az ágyból. Én sejtettem, hogy ezek a depresszió jelei, amit egyébként nagyon igyekezett leplezni, és sokszor csak fáradtsággal magyarázott. Pontosan tudom, a férjem min megy keresztül, mi miatt aggódik, idegeskedik, mi jutatta el idáig

- mondta Edina a Story magazinnak, és hozzátette, orvosi utasításra Márk nem koncertezhet. "Már stúdiózás közben is beszédül, úgyhogy gyógyszeres kezelést kap. Reménykedünk benne, hogy mihamarabb kilábal ebből, és rendbe jön".

Arról is beszélt a modell, hogy most erősnek kell lennie, és tudja, hogy túl lesznek ezen a nehéz időszakon is. "Amikor Márk kórházba került, az első két nap majdnem belecsúsztam az önsajnálatba, mert megterhelő, ha az ember lelki társát, a másik felét, a szerelmét egyszer csak elragadja mellőle az élet. De aztán megráztam magam, és rájöttem, hogy feleségként, három gyermek édesanyjaként ez nem opció".

Edina kiemelte azt is, hogy a kórházi napok Edina ötletét, a reality show-jukat is érintették. Bár sokan támadták az egykori szépségkirálynőt, hogy eladta a férje betegségét, de mint mondta, nem adott el semmit, mert ezt nem a pénzért csinálják.

Bármi is történik, Márk mellett örökre anyagi biztonságban vagyunk. A karrierjével megalapozta az egzisztenciáját, és én sem egy lábon állok. A célunk csak az, hogy jobban megismerjenek minket az emberek. Egy poszt, egy cikk, egy rövid videó nem tudja úgy igazán megmutatni, hogy mekkora szeretetben, boldogságban élünk. Egy reality viszont igen, még akkor is, ha a konfliktusok elkerülése miatt azt a döntést hoztuk, hogy a nagyobb gyerekeink nem fognak benne szerepelni, csak a közös csemeténk, Amara

- jelentette ki Edina, végül hozzátette, egy szappanopera az életük és mindketten meg szerették volna mutatni, hogyan is élnek a hétköznapokban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés