Hirdetés

Lebuktatta magát a tulaj: kamera volt Görög Zita Airbnb-szállásán

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Soha többé nem foglal szállást ezen a platformon - állította az ATV #Bochkor műsorában Görög Zita, miután Londonban a szállásadója gyakorlatilag saját magát buktatta le - bekamerázta az apartmant.

Pótszilveszteri adásnak is elmenne az ATV #Bochkor vasárnap képernyőre kerülő műsora, aminek a vendége a héten Görög Zita, Szandi, Csonka Pici és Németh Kristóf lesznek. A műsor felvétele egy két órán át tartó nevetésbe torkollott, amit csak egyetlen megdöbbentő vallomás szakított meg néhány másodpercre: kiderült, Görög Zita londoni apartmanját bekamerázta a tulajdonos. A gyönyörű modell-anyuka ráadásul erre csak a távozásukkor jött rá - nem akármilyen módon. A Naphire.hu információi szerint Zita három kamasszal utazott Londonba, ahol a szállásadó készpénzben kért foglalót arra az esetre, ha kárt tennének az apartmanban. 

“Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet hogy el fogom bukni” - mondta lapunknak Zita a felvételt követően. 

"Kérdeztem van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felhaborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva." Aztán távozáskor ő maga lepődött meg.

Amikor eljött a távozás napja, Zitáék hiába várták a szobában a tulajdonost. “Kapucsengőn felszólt a tulaj, hogy akkor menjünk le a cuccokkal és odaadja a foglalót. Én csodálkoztam” - kezdte Zita a #Bochkorban, majd: “Lementünk a gyerekekkel, oda adja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?” - elevenítette fel a pillanatot, amikor értetlenül, de gyanakvóan nézett a londoni szállásadóra. Válasz nem érkezett, hiszen azt a jelek szerint már nem csak Zitáék sejtették ott, a helyszínen, az ATV műsorának vendégei is. “Kamera volt! Ah!” - képedt el hangosan Németh Kristóf, Zita pedig azonnal hozzátette: ez volt az a pillanat, ami után ő soha többé nem keres szállást ezen a platformon.

De azóta azt is tudja, van ellenszer az ilyen helyezetekre. “Van egy kütyü, kamera detektor a neve egy 15 centis botocska, amivel körbe tudsz járni a lakásban és jelez, ha valahol el van rejtve kamera” - mondta a Naphire.hu-nak Görög Zita, aki szerint konnektorokba, egy apró csavar helyére, gyakorlatilag bárhová el tudnak már rejteni ilyet. S hogy hogyan járt Szandi és szerelme Bogdán Csabi, amikor Nápolyban szálltak meg? Természetesen mindez kiderült vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés