Hirdetés

Szívszorító részletek a gödi vasúti tragédiáról: idős házaspár halt szörnyet

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, rettenetes vasúti tragédia történt Budapest határában szerda délután: egy gépkocsi vonattal ütközött Dunakeszi és Göd között. A balesetben ketten vesztették életüket, és most újabb szörnyű részletek láttak napvilágot a tragédiával kapcsolatban.

Mint kiderült, az autóban egy 90 éves férfi és a 83 éves felesége ült, akik azonnal szörnyethaltak az ütközés következtében. Bár egy szemtanú próbálta rávenni őket, hogy szálljanak ki a járműből, csakhogy erre már nem volt idejük.

Az RTL Híradója beszámolója szerint a mozdony vezetője már 300 méterrel az átjáró előtt elkezdett vészfékezni, de hiába, mert a 120-szal robogó szerelvény még legalább ugyanennyi méteren keresztül tolta maga előtt az autót, mielőtt meg tudott volna állni. Az idős párnak esélye sem volt a túlélésre.

Úgy tudják, hogy az idős férfi nem tudta a sötétben, hogy merre kell kihajtani, emiatt pánikba esett és lefulladt a kocsija. Bár próbálta újraindítani az autót, de nem járt sikerrel.

Lehetett hallani, hogy ott volt egy hölgy, aki átment a sorompón és meglátta, hogy mögötte a síneken ott áll egy autó, kiszállt a kocsiból és szólt nekik, hogy szálljanak ki és a bácsi azt mondta, hogy nem száll ki, majd mindjárt beindul az autó

Idén már ez volt a 45. vasúti átjárós baleset. Ezekben a mostani áldozatokkal együtt összesen négyen haltak meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés