Hirdetés

A kórházból üzent a magyar sztár: ez ad erőt neki a gyógyuláshoz

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, Gerendás Péter egy színpadi előkészület közben balesetet szenvedett és három méter zuhant. A zenész most újra hírt adott magáról.

Az egész ország aggódik Gerendés Péterért, aki néhány nappal ezelőtt durva balesetet szenvedett, melynek következtében eltörött a kulcscsontja.. A sztárzenész most a Blikken keresztül üzent az aggódó rajongóknak.

A pályatársaim és a közönség szeretete ad erőt a gyógyulásomhoz, ez a baleset pedig átértékelt sok mindent bennem. Valójában a mostani rohanó világban a két legfontosabb dolog az egészség és a szeretet. A karácsony közeledtével pedig még inkább nyissunk arra, hogy sokkal jobban figyeljünk egymásra, mert olyan törékeny az élet, hogy sokszor csak egy hajszálon múlik és sosem tudhatjuk, mit hoz a holnap

- mondta a zenész, aki most csak a pihenésre és a gyógyulásra koncentrál.

A lapnak a zenész felesége is megszólalt, aki abban bízik, hogy férje hamarosan hazatérhet a kórházból. 

Egyelőre úgy néz ki, nem kell megműteni, és hazaengedik a hétvégén, ebben mi is nagyon reménykedünk. Mivel a kulcscsontját nem tudják begipszelni, felkötik a karját, viszont egy jó darabig pihentetnie kell majd

- számolt be férje állapotáról Nóra.

Gerendást egyébként jelenleg a János kórházban ápolják. Egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, a nővérem nem egyformák, van aki utálja a betegeket és a munkáját, de szerencsére az ellenkezőjével is találkozott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés