Hirdetés

Könnyekben tört ki Cristiano Ronaldo felesége, szörnyű tragédiáról vallott

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Cristiano Ronaldo felesége, Georgina Rodríguez elárulta, hogy három vetélése is volt, mielőtt tavaly tragikusan elveszítették férjével a kisbabájukat.

Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez Instagram/georginagio

Georgina Rodríguez, Cristina Ronaldo felesége a Netflix egyik új műsorában fájdalmas titkot vallott be. Elárulta, hogy három vetélése is volt, mielőtt tavaly tragikusan elveszítette az egyik kisbabáját.

A múlt héten megjelent előzetesben a 29 éves influenszer könnyekben tört ki, amikor újraélte azt a szívfájdító pillanatot, hogy szülés közben az egyik ikergyermeke meghalt.

Lánya, Bella Esmeralda egészségesen született tavaly áprilisban egy manchesteri kórházban, de ikertestvére, Angel meghalt.

Az új műsorban a nő elárulta: “Akárhányszor nőgyógyászhoz kellett mennem, előtte mindig rémálmaim voltak. Aggódtam, milyen fekvésben lesznek az ikrek, milyen lesz a szülés, mi lesz, ha császármetszésre kerül a sor”.

“Minden egyes ultrahangnál rettegtem, nagyon feszült voltam, hiszen korábban három vetélésem is volt” - tette hozzá.

A nő azt is elárulta, hogy nem mondta el azonnal a többi gyerekének, hogy Angel nem élte túl a szülést, hanem azt mondta nekik, a pici valamivel később fog megszületni, mint a nővére. Végül Cristiano Ronaldo közölte a megrázó hírt a gyerekekkel.

“Bella erősen és egészségesen született, de a szívem egy darabja összetört. Ilyenkor az ember azt kérdezi magától, hogyan bírja folytatja. Nem voltam felkészülve arra, hogy elfogadjam vagy felismerjem, ami velem történt, és nem voltam hajlandó elmondani a gyerekeimnek” - mondta.

Georgina Rodríguez arról is beszélt, hogy még meg kell birkóznia a veszteséggel, és soha többé nem lesz ugyanaz az ember, mint aki előtte volt.

“Minden alkalommal, amikor Bellára nézek, arra gondolok, hogy vajon Angel is ilyen lenne?” - osztotta meg keserű gondolatait.

Őszintén bevallotta, hogy úgy érzi, még mindig nem dolgozta fel kisbabája elvesztését - írja a The Sun.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés