Hirdetés

Egy rajongó kiderítette: ezért az ATV-n fut a Géniusz

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Újabb évaddal tért vissza nemrég az ATV népszerű kvízműsora.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, múlt hétfőn tért vissza az ATV képernyőjére a díjnyertes Géniusz műsor, ami az első adásával óriásit dobbantott. A műsor jelenleg futó harmadik évadában a csatorna eddigi legeredményesebb 16 játékosa méri össze a tudását egy bajnokságban, és a nyertes lesz a "Géniuszok Géniusza".

A tévéműsornak külön Facebook csoportja is van, ahol nemrég egy csoporttag sokak kérdésére válaszolt. Mégpedig arra a kérdésre, hogy "Miért az ATV-n van a műsor és nem egy nagyobb kereskedelmi csatornán". S. István úgy fogalmazott, elárulja, "bár ehhez nem kell Géniusznak lenni".

A lelkes rajongó úgy fogalmazott, hogy akik szeretik a műsort, azok nem igazán szoktak televíziót nézni. Mint írta, sokkal többen nézik ma már a főzőműsorokat és a "celeb-gagyiságokat", azonban a televízióban a nézettség a mérvadó, hiszen "a reklámidőt hatalmas milliókban mérik".

Jelenleg a két kereskedelmi csatorna úgy mérte fel, hogy a magyar lakosságnak a celebkonyha és a celebének és a celeb minden az, ami hozza a nézettséget és sajnos ez így is van. Mindenki le van szerződve egy csatornához. A munkatársaim azt se tudják, hogy mi az a Géniusz, pedig Honfoglalón játszanak. Kicsit csodálkoznak azon is, hogy ATV-t nézek, ha meg a Géniusz

- hangsúlyozta István, majd azzal folytatta, hogy a fiataloknak már nincs is tévéjük, inkább az interneten néznek valamit, ami érdekli őket. "Politika, híradó nem érdekli őket, minek az! Van olyan korosztály, - mi -, akik még értelmes vetélkedőkön nőttünk fel. Egri János, Vágó István, Vitray, Rózsa Gyuri. Most  van a Duna TV-n is egy vetélkedő, de az nem az igazi" - tette hozzá.

Utánunk szerintem már nem lesz ilyen, de ez a Géniusz a miénk és fergetegesen jó közvetítéssel (Gundel-Takács Gábor) és izgalmas párbajokkal. Nagy élmény nekem és szerintem sokaknak is

- írta a lelkes néző, majd köszönetet mondott az ATV-nek, hogy megadta a nekik a jó szórakozás lehetőségét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés