Hirdetés

Óriási gázrobbanás volt Szegeden, sérült is van

Nap Híre portré Nap Híre

Gázrobbanás történt egy szegedi nyaralóban kedden, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Molnár Krisztina elmondta, a Baktói kiskertek városrészben, a 14. utcában lévő, negyven négyzetméteres nyaralóban történt a robbanás gázszivárgást követően. Az épületben ketten tartózkodtak, egyikük megsérült. Az épületből kivittek egy gázpalackot.

A robbanás következtében az épület egyik fala kidőlt, a házon belül pedig kisebb tűz keletkezett. A lángokat a szegedi hivatásos tűzoltók eloltották - közölte a főhadnagy.

Korábban írtunk egy másik súlyos balesetről, ami szintén Magyarországon történt. Ott fiatalok sérültek meg, akik Egerben felmásztak a vonat tetejére, ahol megrázta őket a magasfeszültségű áram.

Az esettel kapcsolatban Nagy Csaba azt a tájékoztatást adta, hogy a két kamaszt még vasárnap, az esti órákban érte a baleset. Az egyik fiatal könnyű, míg a másik súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező mentők mindkettejüket kórházba szállították.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés