Hirdetés

A hisztiző Győzike ezúttal kihúzta a gyufát, páros lábbal szállt bele a polgármester

Nap Híre portré Nap Híre

Soproni Tamás szerint a showman Tiktok-videó helyett elszégyellhetné magát.

Hétvégén számoltunk be arról, mekkora port kavart Kern András: a Kossuth- és Jászai-díjas színművész a Lipóti pékség egyik budai üzletének bejáratától alig 2-3 méterre állt meg a kocsijával a járdán, ráadásul nem ez volt az első eset, hogy szabálytalankodott. Az esetre reagált Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere, aki "tahóparkolónak" nevezte Kernt. 

Most újabb hírességet osztottak ki hasonló okból: Soproni Tamás, a VI. kerület polgármestere Gáspár Győzőnek üzent egy Facebook-poszttal. Néhány fotót is közzétett, amelyeken a showman tilosban áll.

"A KRESZ mindenkire vonatkozik. Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval. Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is, aki a minap szabálytalanul parkolt, majd a vele szemben intézkedő terézvárosi rendészekről készített videót töltött fel Tiktokra. Jobban tette volna, ha a videó feltöltése helyett inkább elszégyelli magát, és bocsánatot kér. A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye"

- kezdi bejegyzését a polgármester, hozzátéve: a magyar celeb viszont inkább azt az utat választotta, hogy "a közösen hozott szabályaink végrehajtását végző, dolgozó embereket próbálja meg nyilvánosan megszégyeníteni."

Soproni Tamás szerint a törvényhozóknak érdemes lenne elgondolkozni, hogy vajon Győzikét és a hozzá hasonló luxusautó-tulajdonosokat ugyanannyira tántorítja-e el majd a hasonló magatartástól a jövőben ez a néhány tízezres bírság, mint azt, aki valódi munkaeszközként, kevésbé tehetős emberként kap büntetést. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés