Hirdetés

Gáspár Győző hoppon maradt: "Sajnos, mégsem sikerült bekerülnöm"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gáspár Győző nemrégiben még az Ázsia Expresszben szerepelt, a műsor kapcsán pedig bebizonyosodott: a magyarok még mindig imádják a showmant, aki nagy nézettséget generál minden szereplésével. 

A Blikk értesülései szerint a februárban induló Sztárban Sztár című műsorba Győzikét is felkérték a szereplésre, ám a showman még sem került be azon 12 versenyző közé, akik hétről hétre szórakoztathatják a közönséget. 

"Győzike lehetett volna az idei széria humorfaktora, aki – ha a hangjával nem is – a megjelenésével biztos rengeteg vidám pillanatot okozott volna. Már el is kezdte a felkészülést, még egy angoltanárhoz is beiratkozott azért, hogy tökéletesítse a kiejtését, ha esetleg külföldi dalokat kellene előadnia. A promóvideó forgatása előtt azonban a műsor készítői jelezték, mégsem számolnak vele, ami nagyon érzékenyen érintette Győzöt" - árulta el a lapnak egy informátor. 

Győzike röviden-tömören annyit mondott az üggyel kapcsolatban, hogy sajnos, mégsem sikerült bekerülnie a műsorba. A TV2 nem erősítette meg, de nem is cáfolta Gáspár Győző megkeresését.

"A Sztárban Sztár népszerűségét az is mutatja, hogy nagyon sok profi énekes szeretne bekerülni a műsorba és egy-egy új évad kapcsán, s mi is sokakat megkeresünk. Előzetes casting után alakul ki mindig a végleges névsor, amit a tavaszi szezon kapcsán hamarosan be is jelentünk” – válaszolta a csatorna a Blikk megkeresésére.

A Naphíre korábban arról is hírt adott, hogy Győzike belépett a Fideszbe. Ahogy arról beszámoltunk, Gáspár Győző Balla Mihálytól, a kormánypárt Nógrád vármegyei választmányának elnökétől vehette át a kártyát, ami azt jelenti, hogy mostantól hivatalosan is a Fidesz tagja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés