Hirdetés

Gálvölgyi-ügy: drámai poszttal jelentkezett a mentőszolgálat

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az ország egy emberként aggódik a legendás színészért, aki a múlt héten került kórházba, azóta intenzív osztályon ápolják. Az OMSZ szerint azonban mindeközben a mentősökre gyűlöletcunami zúdul.

A legfrissebb hírek szerint továbbra is változatlan az intenzív osztályon kezelt Gálvölgyi János állapota. A színész sajnos még mindig nincs túl az életveszélyen, miközben az Országos Mentőszolgálatnál vizsgálat is zajlott az ügyében, sőt, a rendőrség is nyomoz foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt. Mindezt azért, mert felröppent a hír, miszerint a mentő nem ment ki a Kossuth-díjas színészhez, amikor rosszul lett. 

Most a mentőszolgálat hosszú poszttal jelentkezett Facebook-oldalán. Mint írták: gyűlöletcunami zúdul a mentősökre. Hangsúlyozzák, hogy az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségét 8500 elkötelezett életmentő alkotja, akiket egy nemes cél, a segíteni akarás köt össze. Munkájukra hivatásként tekintenek, amit a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálnak a nap minden percében, tekintet nélkül a betegek társadalmi-, vallási-, etnikai- vagy egyéb hovatartozására - fogalmaznak. 

"Egy ismert művész esete kapcsán vétett irányítói hiba miatt ezt most több médium is kétségbe vonta és politikai támadást indítottak a mentőszolgálat ellen. Ezzel azt a hamis látszatot keltik, hogy a bajtársak nem tesznek meg mindent a betegekért és megkérdőjelezik a mentők szakértelmét, amivel évente 1.2 millió rászorulónak segítenek. Az Országos Mentőszolgálat bajtársai továbbra is legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik munkájukat és segítenek MINDEN RÁSZORULÓNAK! Köszönjük áldozatos szolgálatukat!" - írták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés