Hirdetés

Megszólalt Jáksó László, órákkal azelőtt találkozott Gálvölgyi Jánossal, hogy kórházba került volna

Nap Híre portré Nap Híre

Jáksó László múlt kedden találkozott Gálvölgyi Jánossal, akkor még nem is sejtette, hogy másnap súlyos állapotban szállítják kórházba a barátját.

Ahogy azt a Nap Híre is megírta, Gálvölgyi János a múlt héten került kórházba, jelenleg is intenzív osztályon ápolják. A színész ügye azért is kavart nagy port, mert kiderült, hogy nem indult érte mentő, amikor rosszul lett. Az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot indított, és a rendőrség is nyomozni kezdett az ügyben.

Jáksó László éppen az előző nap találkozott Jánossal, viszont nem sejtette, hogy valami probléma. 

Éppen a kórházba kerülése előtti napon találkoztam vele. Egy benzinkúton futottunk össze, teljesen véletlenül. Hosszú ideje nem láttam már, így annyira megörültem neki, hogy megsimogattam, megöleltük egymást

- mondta a Borsnak a rádiós. Hozzátette, ilyenkor mindig belegondol az ember, hogy "vajon láttam rajta a betegséget?". Elmondása szerint rendben volt, kedves és mosolygós volt.

Jáksó kiemelte, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel kapcsolatos legkedvesebb emlékei a Heti Hetes című műsorhoz köthetők. "Mindig öröm volt vele dolgozni, a közelében lenni. Hiába gonoszkodott néha, elnéztem neki. Egy ilyen okos, zseniális embernek megengedi ezt az ember".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés