Hirdetés

Valami nagyon furcsa dolog történik Galambos Lajos körül

Nap Híre portré Nap Híre

A trombitás körül még akkor is zajlik az élet, amikor a külvilágtól elzárva éli mindennapjait.

Mint ismert, Galambos Lajos jelenleg is a rácsok mögött vna, ugyanis három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután bűnösnek találták víz-, gáz- és áramlopás miatt. A zenésznek állítólag a börtönben folyamatosan romlik az állapota, de a nehézségek ellenére is kitart, ügyvédje pedig gyakran ad hírt az állapotáról az aggódó rajongóknak. 

Azt is tudni lehetett már egy ideje, hogy Lagzi Lajcsi eladásra kínálta mocsai birtokát, ám eddig senki sem vette meg. A trombitás a tavalyi válása után is megpróbált túladni a boldogasszonypusztai birtokon, amit egyébként már 2016-ban is meghirdetett egyszer, ám azóta sem talált rá vevőt. 

Most azonban váratlan fordulat történt: Lajcsi 4,9 milliárdos mocsai kastélyának hirdetése eltűnt. Gondolhatnánk, hogy végre sikerült eladni a luxusbirtokot, azonban a Kiskegyed információi szerint erről szó sincs, és még csak nem is adták bérbe, hanem a család meggondolta magát. Úgy tudni Lajcsi szerettei jelenleg is a kastélyban élnek - szúrta ki a Blikk

A lap azt írja, Lajcsi és a felesége, Boglárka 23 évnyi házasság után már hivatalosan is elváltak, azonban Boglárka új ház körül a helybéliek szerint alig-alig lehet észlelni mozgást, amióta Lajcsi bevonult a börtönbe. 

Semmi mozgást nem láttunk hetekig Boglárka háza táján, s mostanában is nagy a csend. Talán kétszer láttuk errefelé az elmúlt fél évben. A lányát, a fiait is rég láttuk, pedig napi kapcsolatban voltak az édesanyjukkal. Annak ellenére, hogy a mocsai birtokon maradtak az apjukkal, ide is gyakran jártak. Bogi külsőre ugyanolyan csinos, mint évekkel ezelőtt volt. Szerencsére összeszedte magát, de az arcán azért látni, hogy megviselték a történtek. Biztosan nyomja a lelkét, hogy a volt férje állítólag szörnyen rossz állapotban van

- mesélte egy helybéli hölgy, aki jól ismeri a családot. Hozzátette: "Azért csak lenyomtak együtt több mint 20 évet, és három, igen tehetséges gyermeket is felneveltek. Egykor nagyon szép család voltak, itt, a környéken köztiszteletnek örvendtek, mindenki imádta őket. Régebben vasárnaponként együtt jártak templomba, de amióta kirobbant ez az ügy, az asszony már nem itt intézte a mindennapi dolgait. Jó ideje pedig nem is látni.”

Lajcsi a bevonulása előtt arról beszélt, hogy újra jó viszonyban vannak korábbi feleségével, így most az ismerőseik azt gondolják, talán azért nem adják el a házat, mert Lajcsi kiszabadulásakor újra megpróbálják együtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés