Hirdetés

Kórházba került Galambos Lajos, fulladásos rohamok gyötrik

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak" - nyilatkozta a zenész, aki szerint az egészsége összeomlóban van.

Kórházba került a 62 éves Galambos Lajos, mivel egyre többször törnek rá fulladásos rohamok. Legutóbb a legkisebbik fia, István is láthatta, ahogy édesapjára rátör a roham. István annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám Lajcsi nem engedte. 

"Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat" - árulta el a Blikknek a mulatós sztár. 

Gyerekei arra kérték, változtasson az életvitelén

Hivatkozás másolása

"A gyerekeimnek tettem egy ígéretet, amit szeretnék betartani. Azt is kérték, hogy a zenéléstől is lépjek vissza, de azt mondtam, abból az egyből nem engedek. Az az életem. Az önkifejezésnek egy olyan része, ami megnyugtat, sőt, meg vagyok róla győződve, hogy gyógyít is, úgyhogy ebben nemet mondtam nekik. Amíg tehetem, addig dalolni és zenélni fogok. De én is érzem, hogy besokalltam és megfáradtam. Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról. Akár egy fulladásos roham miatt. De mindig is vasakaratú embernek tartottam magam, most sem akarok haknizni az egészségügyi gondjaimmal" - tette hozzá Lajcsi. 

A trombitás úgy véli, az utóbbi időszak történései nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is megviselték. Mint ismert, Galambos Lajost másodfokon is elítélték az áramlopási ügyben, az új ítélet szerint három év és hat hónapra börtönbe kell vonulnia. A hét éve húzódó ügye kapcsán úgy fogalmazott: 

"Fura, amit mondok, hiszen ártatlannak vallom magam, de ha lehetne, mindent magamra vállalnék, hogy mások ne szoruljanak miattam. Az ügyvédeim persze, erről lebeszélnek, és azt mondják, ne beszéljek hülyeségeket, hiszen egyrészt ezt meg sem tudnám tenni, másrészt nem követtem el semmit, de én ki merem jelenteni: magamra vállalnék mindent."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés