Hirdetés

Galambos Lajos nonszensznek tartja a bíróság ítéletét

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, ma másodfokon is pont került Galambos Lajos ügyére. A zenészt azzal vádolták, hogy társaival éveken át lopták az áramot, a vízet és a gázt is a birtokán, valamint a cége által épített lakóparkban. Ezeket az állításokat most a bíróság is kimondta. Jogerősen súlyosabb büntetést, három és fél év börtönbüntetést kapott lopás és vesztegetés miatt.

Az évek óta húzódó ügy szerdai tárgyalásán azonban a trombitaművész nem jelent meg, kizárólag az ügyvéde képviselte. Az ítélet a börtönbüntetés mellett kimondja azt is, hogy 4 évre eltiltják a közügyektől, valamint több mint 4 millió forint bűnügyi költséget kell megfizetnie.

Galambos Lajos
Galambos Lajos

A tárgyalást követően Galambos Lajos ügyvédje, Fröhlich Krisztián az RTL Híradó stábjának elmondta, a zenész meglepődött az ítéleten és teljesen nonszensznek tartja. Hozzátette, úgy számolnak, hogy a különböző kedvezmények miatt a zenésznek minimum 14 hónapra biztosan börtönbe kell vonulnia.

Galambos Lajos korábban már 125 napot a rácsok mögött töltött, így ennyivel rövidülhet a büntetése. A zenész volt feleségét, Boglárkát újra felmentette a bíróság.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés