Hirdetés

Látta valahol Gál Nándort? Napok óta keresik a rendőrök a 89 éves somogyi férfit

Nap Híre portré Nap Híre

A hatóságok most a lakosság segítségét kérik az idős férfi megtalálásához.

A Marcali Rendőrkapitányság arról számolt be, hogy egy eltűnt az otthonából október 29-én, vasárnap egy somogysámsoni lakos. A férfit a déli órákban látták utoljára, ezt követően ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott életjelet magáról - írják a police.hu oldalon.

Gál Nándor kb. 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, ősz hajú, szeme színe barna. Bal, vagy jobb könyökén forradásos égési seb látható. Eltűnésekor vélhetően sötét farmernadrágot és láthatósági mellényt viselt. Otthonát nagy valószínűséggel kerékpárral hagyta el, de ismert szokása volt tömegközlekedési eszközzel utazni, az utóbbi időben leggyakrabban Székesfehérvárra látogatott.

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Marcali Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés