Hirdetés

18+: Sokkoló részlet derült ki a fülöpjakabi anyagyilkosságról

Garai Kitti portré Garai Kitti

A helyiek szerint a 14 éves fiúnak beilleszkedési gondjai voltak, de senki sem tudja, mi vezethetett odáig, hgy kezet emeljen az édesanyjára.

Mint azt a Naphíre is megírta, a rendőröket hétfőn egy fülöpjakabi férfi értesítette, hogy holtan találta élettársát a közös ágyukban. Nem sokkal később kiderült, hogy az asszony életét saját fia oltotta ki.  A rendőrség közleménye szerint a fiú úgy fejbevágta valamibel az édesanyját, hogy az a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A fiú letartóztatásáról információink szerint csütörtökön döntenek.

A helyiek még most sem tértek magukhoz a szörnyű tragédia után. 

A pár és a hetedikes Levente életéről nem tudtak sokat a helyiek, a család ugyanis alig két hónapja költözött Fülöpjakabra. Az asszony és az élettársa is a helyi lovászatban dlgozott, a helyiek szerint teljesen átlagos család volt az övék, korán reggel biciklivel mentek a munkába és késő délután  tértek haza. 

A 14 éves fiú azonban nem akart iskolába járni, feltehetőleg beilleszkedési nehézségei voltak. A költözése után az első pár napban még bement az iskolába, azután betegség miatt otthon marad, de azután sem akart visszamenni az iskolába, miután meggyógyult. Ezen össze is veszett az édesanyjával. 

"Úgy hallottuk, hogy nevelőszülők nevelték, nem a biológiai apja, ezért hozta Szilvia és Mihály később ide őt is, hogy egy család legyenek. Egy hónapja már itt voltak és dolgoztak, amikor egy nap elutaztak, és Leventével jöttek vissza "- mesélték a szomszédok. A fiú azonban nehezen illeszkedett be, egész nap csak kerékpározott a házuk előtt le-föl. Azt senki nem tudja, mi vezethetett odáig, hogy kezet emelt az édesanyjára.

A gyilkosság napján a helyiek még látták a fiút. "Nem hallottunk semmit akkor sem, de amikor reggel mentem arrafelé, a gyerek nagyon dühösen söprögetett az udvaron, mikor visszafelé mentem, akkor pedig láttam, hogy elbiciklizik. Ekkor láttuk őt itt utoljára, nem kizárt, hogy akkor az anyukája már nem élt" - mondták. 

"Az asszony élettársa, Mihály a tragédia után összeomlott, a helyiek szerint a ház előtt zokogott. Azóta pedig a munkába temetkezik. "Szegény, a szívünk szakadt meg, ahogy siratta az asszonyát. Másnap láttuk, ahogy elmegy dolgozni, este pedig hazajön ebbe a szörnyű, üres házba. Valószínűleg a munkába menekül az átélt borzalmak elől. Bele sem merek gondolni, min megy keresztül" - nyilatkozták a Borsnak a szomszédok. 

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés