Hirdetés

Drámai bejelentést tett Fucsovics Márton a karrierjével kapcsolatban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A magyar teniszezőnek nem úgy sikerült az idei év, ahogy azt eltervezte. A ranglista 87. játékosa elmondta, a Wimbledon és az US Open után komoly mélypontjai voltak.

Nem úgy sikerültek a versenyek, ahogy elterveztem, visszaestem a ranglistán, kicsúsztam a százból, nagyon mélyen voltam. A szezon végén felszívtam magam, az jól sikerült, és emiatt jobban érzem magam. Karrierem egyik legrosszabb évén vagyok túl, de jövőre kevés pontot kell védenem, úgyhogy csinálok egy jó felkészülést, és 2023-at meghúzom

- mondta a 30 éves teniszező, aki idén nyáron azt nyilatkozta, hogy a tenisz iránt egy kicsit elvesztette a tüzet. Hozzátette, a Wimbledon után besokkalt és szüksége volt a pihenőre, ezért is tartott egy hathetes szünetet. Az US Open után azonban újabb bombát dobott le: három év közös munka után szakított az edzőivel, mert úgy érezte, új impulzusokra van szüksége - írja a 444.hu.

Kiemelte azt is, hogy a gödörből a gyermekkori barátja, Nagy Péter és a válogatottnál is dolgozó Palágyi Miklós húzták ki. Majd arról is beszélt, hogy az év elejét még velük csinálja meg, de utána lehet, hogy leszerződik egy edzővel is. Ez azonban még az eredményektől függ.

A 2023-as terveiről a nyíregyházi teniszező annyit mondott, hogy szeretne visszakerülni a legjobb ötvenbe. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés