Hirdetés

Súlyos lépés a Fraditól, szakítanak a Nike-kal

Nap Híre portré Nap Híre

21 év után lecseréli a Nike csapatmezeket a Fradi. 

A következő szezontól a Macron olasz sportmárka ruháit viselik majd a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói, olvasható a klub hivatalos weboldalán. Az idén 125 éves Fradi csapatait 2003 óta a Nike öltöztette, 21 év után vált a klub az olasz márka mezeire.

„Megtisztelő számunkra, hogy egy világszerte ismert és prémium sportszermárka úgy döntött, hogy kiemelten támogatja a Ferencváros működését” – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke. A bejelentésben az is szerepel, hogy az új mezek egyedi dizájnt kapnak, de az új megjelenés is tükrözni fogja a csapat történelmét, hagyományait és szimbólumait. „Az új kollekció a Macrontól megszokott minőséggel, technológiával, dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel büszkélkedhet” – írja a klub. 

„Ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék” – fogalmazott Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója. A Macron gyártja egyébként az albán és a bolgár futballválogatott mezeit is, de például az FC Basel és a az FC Bologna is ezt a márkát hordja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés