Hirdetés

Összetörtek a szurkolók: Kettős vereséggel kiesett a Fradi a Konferencia-ligából

Nap Híre portré Nap Híre

A Ferencváros kettős vereséggel búcsúzott a görög Olimpiakosszal szemben a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharcában, mivel csütörtökön a hazai visszavágón ugyanúgy 1-0-ra kapott ki, mint múlt héten Pireuszban.

A Ferencváros kettős vereséggel búcsúzott a görög Olimpiakosszal szemben a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharcában, mivel csütörtökön a hazai visszavágón ugyanúgy 1-0-ra kapott ki, mint múlt héten Pireuszban - írja az MTI. 

A vendégek győztes gólját ezúttal is a marokkói Ajub el-Kabi szerezte, aki a 45. percben 11-esből volt eredményes.

A magyar bajnok sorozatban másodszor élte meg a kupatavaszt a nemzetközi porondon, egy éve az Európa-liga nyolcaddöntőjében is kettős vereséggel, szerzett gól nélkül esett ki a német Bayer Leverkusen ellen.

A Kl nyolcaddöntőjének sorsolását pénteken 13 órától rendezik Nyonban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Dejan Stankovic vezetőedző a mérkőzést követően elismerte, az Olimpiakosz jobban játszott a Ferencvárosnál. "Amikor elveszítünk egy meccset, gyakran azt hisszük, hogy valami nem működött, de nem számolunk az ellenféllel, amely ma jobb volt nálunk, ezért gratulálnunk kell. Nem tudtunk mit kezdeni az agresszív letámadásával" - mondta az 1-0-s vereséget követően a szerb szakember. "Az európai út számunkra véget ért, ebből tanulnunk kell. Innentől a fő cél a bajnokság. Ma csöndben maradunk, szomorkodunk, elemzünk. Még 13 meccs áll előttünk, amit arra kell felhasználnunk, hogy a következő szezonban még jobbak legyünk" - fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés