Hirdetés

Óriási bajban a Fradi az EL-sorsolás előtt

Morvay Péter portré Morvay Péter

Sztanyiszlav Csercseszov szerint kérdéses, milyen kerettel tudnak kiállni az Európa Liga tavaszi mérkőzésein.

Közben itthon sem úgy sikerült a legutóbbi mérkőzés, mint ahogy tervezték.

Nem bírt a listavezető, bajnoki címvédő Ferencváros a Kecskeméttel. A zöld-fehérek 1-1-et játszottak a lilákkal, így a bajnokságban még nem győztek ellenük. Az első, egymás elleni megmérettetés alkalmával ugyanis a KTE nyert hazai pályán 2-0-ra – emlékeztet az nb1.hu.

A Fradi vezetőedzője a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva elmondta, hogy nem mérges a csapatára, mert a döntetlen benne van a labdarúgásban. 

Hozzátette, nem szabad elfelejteni, hogy a második ellen játszottak, de megemlítette azt is, hogy az FTC a jobb csapat. Kiemelte, hogy azt játszották, amit szerettek volna, megvoltak a helyzeteik, de nem éltek velük.

Hamarosan kiderül, ki lesz a Fradi ellenfele, már a meccsre készülnek a drukkerek.

„14 ponttal vezetjük a bajnokságot, 24-én vár ránk a sorsolás az Európa Ligában. Ami miatt mérges lehetek, azok a sérülések, 

remélem, Vécsei Bálint állapota nem súlyos.”.

Az FTC tehát hamarosan ismét a nemzetközi porondon bizonyíthat, a kérdés csak az, hogy milyen összetételű játékoskerettel.

„A csapaton belül három olyan sérültünk van, aki be van nevezve az EL-be, ez nem egyszerű helyzet – fejtegette Csercseszov.

Sztanyiszlav Csercseszov aggódik az Európa Liga tavaszi mérkőzései előtt
Sztanyiszlav Csercseszov aggódik az Európa Liga tavaszi mérkőzései előtt Kovács Tamás / MTI Fotószerkesztőség

„A helyükre lépő játékosoknak meg kell állniuk a helyüket, remélem, mire eljön a nyolcaddöntő ideje, mindenki azon a szinten lesz, ahol szeretnénk.”

A Ferencváros a következő fordulóban a DVSC vendége lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés