Hirdetés

Földalatti üregben fogták el az évek óta bujkáló csalót Budapesten

 portré

Évek óta bujkált öt-, illetve hároméves fegyházbüntetése elől két férfi, akiket most fogtak el a budapesti célkörözési nyomozók – írta meg a Police.hu.

A 47 éves M. Zoltánt csalás miatt ítélték öt év fegyházra. A férfi nem vonult börtönbe, ezért 2020 őszén elfogatóparancsot adtak ki ellene. A 40 éves T. Bálintot 2019 óta körözik, ő új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt kiszabott hároméves fegyházbüntetését nem kezdte meg.

Mivel a korábbi címeiken nem találták a két férfit, a BRFK Célkörözési Osztálya indított adatgyűjtést, melynek eredményeként 2022. augusztus 25-én kattant a bilincs a keresett férfiak csuklóján.

M. Zoltánt egy Szabadszállás környéki tanya átkutatása után a Bács-Kiskun megyei rendőrség segítségével találták meg. Először úgy tűnt, a férfi nem tartózkodik az ingatlanban, végül egy padlóhoz rögzített ágy matracát fölemelve vették észre a létrát, ami egy üregbe vezetett. Itt rejtőzött a keresett férfi.

A föld alól előkerített M. Zoltán kőbányai családi házában, T. Bálintot is elfogták. Mindkét férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdték jogerősen kiszabott szabadságvesztésük régen esedékes letöltését.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés