Fokozódik a botrány: III. Károly király vérig sértette Meghan Markle-t

  • Sztárok
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Még egy hónap sem telt el II. Erzsébet királynő halála óta, de máris tovább fokozódik a botrány a brit királyi család körül. Nemrég kiszivárgott, hogy Meghan Markle azért nem tartott férjével, Harry herceggel Balmoralba a királynő halálos ágyához, mert III. Károly király megtiltotta neki. 

Bármennyire is szerette volna Harry, ha szeretett felesége, Meghan sussexi hercegné elkíséri, hogy együtt tudjanak búcsút venni a néhai uralkodótól, ez nem adatott meg nekik. A herceg hiába szervezte meg az utat, mivel édesapja keresztbe tett a terveinek. Bennfentes információk szerint Károly telefonon közölte a fiával, hogy felesége jelenléte "nem lenne helyénvaló" - írja a Life.

A sussexi herceg egyáltalán nem vette jó néven apja döntését, még úgy sem, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné sem lehetett ott a királynő mellett utolsó óráiban. Az eset után Károly békevacsorára invitálta Harryéket, ám dühében ezt a meghívást visszautasította, azóta pedig maguk mögött hagyták a brit szigeteket és visszautaztak a gyermekeikhez Kaliforniába.

Cimkék:
  • III. Károly király
  • Meghan Markle
  • Harry herceg
  • botrány
  • brit királyi család
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet