Hirdetés

"Megfelezte" magát a 171 kilós nő: aztán rémálommá vált az élete - videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Két éve 85 kilóra fogyott le a 29 éves Victoria, aztán úgy döntött, eltávolíttatja a felesleges zsírt. Egy rémálom vette ezzel a kezdetét, ami a mai napig tart.

Victoria Michaels már 29 éves, eddigi életének jelentős részét azonban hatalmas túlsúllyal élte, mígnem 2019-ben elhatározta, változtat ezen. Egyrészt alávetette magát egy műtéti beavatkozásnak, másrészt keményen elkezdett dolgozni azért, hogy önerőből is megszabaduljon a feleslegtől. 2021-ben aztán jött a fordulópont, a testsúlyával már elégedett volt, csak egy orvosra volt szüksége, hogy a felesleges bőrnek is búcsút mondjon. Rá is bukkant egy ajánlatra, ami "túl jól hangzott ahhoz, hogy igaz legyen" - fogalmazott egy videóban, amit a Naphíre.hu szúrt ki. Sokat ajánlottak kevés pénzért, mégis belevágott.

"Amikor a műtétre készültem, észrevettem, hogy a papírokon más állt" - mondta a lány a Newsweeknek, kérdésére azonban a recepciós megnyugtatta: minden extra kérését figyelembe veszik. Majd a műtét után jött az első sokk: a lány észrevette, hogy megduzzadt az alhasa, és valami nincs rendben. A műtét utáni hetekben pedig a sebek felszakadtak vagy szivárogni kezdtek. "A köldököm valami nagyon furcsa formát vett fel, és úgy nézett ki, mint egy kis fenék" - mondta Michaels, akit az orvosai igyekeztek megnyugtatni, a közösségi oldalra posztolt videói azonban megerősítették az aggályait.

Vírusként terjedtek el a felvételei, amelyekben a problémáiról mesélt. "Meglepett, hogy ilyen sokan kiálltak mellettem - de nehéz volt. Az emberek azt mondták, szörnyen nézek ki” - fogalmazott. A története egy másik szakemberhez is eljutott. "Amikor ez a sebész felvette velem a kapcsolatot, egyszerűen elsírtam magam - most jövő hétre van egy konzultációs időpontom" - mondta, majd megígérte követőinek, a történetét továbbra is dokumentálja, és reméli, kiderül, mi okozhatja az ijesztő tüneteit.

Címlapfotó: Instagram/nulleigh

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés