Hirdetés

Fél évig nem kapott időpontot a fogorvosnál az apa, megoldotta magának a problémát

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az evés, az ivás és a beszéd is fájdalmat okozott neki, és egy szép napon úgy döntött, nem vár tovább.

A shropshire-i Oswestryből származó Chris Langston már régóta szenvedett, mert az egyik zápfoga meglazult. Enni, inni, sőt, beszélni is csak fájdalmak között tudott. Az 50 éves férfi úgy döntött, orvoshoz fordul, ám ekkor jött a feketeleves: hat hónapig nem kapott időpontot a fogorvoshoz a Nemzeti Egészségügyi Szolgálattól - írja a Daily Mail

Langston választhatott: vagy 90 fontot (kb. 40 ezer forintot) fizet, hogy magánrendelésen távolítsák el a fogát, lakóhelyétől 30 mérföldre a legközelebbi sürgősségi fogorvosnál, vagy saját kezébe veszi az ügyet.

"Kényszerűségből" Langston úgy döntött, nem vár tovább: fogót ragadott, és eltávolította a fogat otthon, a fürdőszobájában.

"Soha nem volt még ilyen durva fogfájásom. Ahogy a fog egyre lazább lett, nagyon fájdalmas volt minden alkalommal, amikor beszéltem. Hallottam, ahogy csikorgott" - emlékezett vissza az apa. A magánorvost nem engedhette meg magának, ezért ragadott fogót. 

"Amikor megfogtam, az volt a kérdés, hogy csinálom-e vagy sem. Sokkoló volt. Eléggé húzós volt, de elég tisztán jött ki. Egy kis rántás, és kész is volt. Ugyanakkor nem ajánlom senkinek!" 

- mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés