Hirdetés

Óriási bukta: 63 milió forintot rakott fel Argentína győzelmére egy szurkoló

Garai Kitti portré Garai Kitti

Talán még soha nem volt ennél durvább vesztes szelvény a világon, a lelkes szurkoló több tízmillió forintot bukott, miután az argentin válogatott megalázó veszteséget szenvedett a foci-vb-n.

A TAB nevű internetes fogadásokat kezelő platform közölte: valaki 160 ezer dollárt, vagyis nagyjából 63,1 millió forintnyi összegett rakott fel arra, hogy Argentína nyer a Szaúd-Arábia ellen. A szurkoló bizonyára őrjöngött, miután meglátta a végeredményt: az argentin válogatott 2-1-re kikapott. 

Az argentin csapat az egyik legkedveltebb a bukmékerek körében, akik őket, illetve Brazíliát tekintik a legesélyesebb győztesnek. Szaúd-Arábia pedig a világranglista 51. helyén áll, de így is döbbenetes, hogy a szurkoló ennyi pénzt feltett, ugyanis nem sokat ért volna a nyertes szelvénye.

Mivel az odds elég jó volt, minden dollár csak 1,13 dollárt hozott volna vissza a fogadónak, ami azt jelenti, hogy csak 20 ezer dollárt szedett volna össze a fogadáson, ha tényleg Argentína nyer – így viszont a teljes összeget elvesztette - írja az RTL. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés