Hirdetés

Filmsztárt csinálnának Vilmos hercegből

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Barbara Broccoli és Michael Wilson, a James Bond alkotások producerpárosa Vilmos herceget tartja a legjobb jelöltnek a soron következő kémfilm főszerepére. Szerintük minden megvan a trónörökösben, amit a 007-es ügynököt alakító hírességben keresnek.

Annak azonban elég kicsi a valószínűsége, hogy a felkérésre igent mondana a cambridge-i herceg, ezért tovább törhetik az alkotók a fejüket, hogy ki bújjon ebbe az ikonikus szerepbe - adta hírül az Index.

Sajnos Vilmos herceg elfoglalt, de ő lenne a legtökéletes jelölt. Minden paraméternek megfelel, de sajnos jelenleg nem elérhető, tehát még mindig vadászunk - nyilatkozták a producerek.

A filmesek vélhetően merészségből dobták be Vilmos nevét a szerepre pályázók hosszú névsora közé, de mégsem ő lenne az első a királyi család tagjai közül, aki filmszerepre adja a fejét, sőt a cambridge-i hercegnek sem ez lenne az első alakítása. Korábban a Star Wars: Az utolsó Jedik című film forgatásán a testvérével, Harry herceggel alakított rohamosztagost, ám végül kivágták a jeleneteiket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés