Hirdetés

Figyelmeztetés jött Ferenc pápa látogatásával kapcsolatban

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Már a küszöbön van a katolikus egyházfő magyarországi látogatásának időpontja, amit az egész ország izgatottan vár. Budapest közlekedése alaposan megváltozik, most újabb figyelmeztetés jött.

A szokottnál is körültekintőbben érdemes megtervezni az utazást április 28. és 30. között a budapesti repülőtérre a Wizz Air szerint, mert a pápalátogatás miatti lezárásokkal megnövekedett menetidővel kell majd számolni - írja az MTI.

A diszkontlégitársaság csütörtöki közleményében azt írta a fővárosi lezárások mellett a Liszt Ferenc Repülőtérnél is lesznek időszakos forgalomkorlátozások.

Arra is felhívták az utasok figyelmet, hogy a repülőtér megközelítése során április 28-án 7 és 11 óra között, illetve április 30-án 16 és 20 óra között legalább egy óra menetidő-növekedéssel számoljanak.

Ferenc pápa április 28. és 30. között tesz apostoli látogatást Magyarországon. Az egyházfőért nemrég még az egész világ aggódott, amikor kórházba szállították, mostanra azonban már jobban van, és sokakkal találkozik majd hazánkban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés