Hirdetés

Súlyos bejelentés a Fidesz-kongresszuson: 204 nap múlva lehet "véget vetni a rémálomnak"

Nap Híre portré Nap Híre

Kubatov Gábor nekiment Gyurcsánynak és Karácsonynak.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, ma tartják a Fidesz 30. tisztújító kongresszusát. Itt eldől Orbán Viktor sorsa is, aki egyébként a napokban újra nagypapa lett. A tisztújító kongresszus a Fidesz legfontosabb és egyben legzártabb eseménye. 

Budapesten minden a káosz felé tart, de már csak kétszáznégy nap van, hogy "véget tudjunk vetni ennek a rémálomnak" - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a kongresszuson.

A politikus kifejtette: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester "régóta pajtikák", jóban voltak már akkor, amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök volt, ugyanis Karácsony Gergely neki dolgozott a miniszterelnöki hivatalban politikai tanácsadóként "és a cégén keresztül zsíros megbízásokat kapott" - írja az MTI.

Azt mondta: sok minden épült, de "nekünk a dugók jutnak". "A főváros megépíttette a kormány pénzéből a Lánchidat", ami "5 milliárd forinttal került csak többe" és továbbra is zárva van az autósok előtt. A "főváros továbbá megépíttette a kormány pénzéből a csupa beton Blaha Lujza teret", aminek a legfőbb látványossága a nyilvános WC - vélekedett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés