Hirdetés

Fiatal lányokat kényszerítettek prostitúcióra, elkapták a debreceni fiúkat a rendőrök

 portré

Két fiatalkorú lányt is prostitúcióra kényszerítettek Debrecenben. Az elkövetők maguk is 20 év körüliek, most felelniük kell tetteikért. 

A rendőrség elfogott három férfit, akik a gyanú szerint prostitúcióra kényszerítettek fiatalkorú lányokat Debrecenben - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel pénteken. A 20 éves és a két 19 éves hajdúböszörményi lakos letartóztatását a Debreceni Járásbíróság elrendelte.

A nyomozás során kiderült, hogy a lányokat többször is prostitúcióra kényszerítették, ha pedig ellenszegültek bántalmazták őket. A lányokat rendszeresen fenyegették, a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt pedig elvették tőlük a gyanú szerint pedig a 20 éves férfi meg is erőszakolta az egyik lányt. 

A rendőrség mindhárom gyanúsítottal szemben emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a 20 éves férfinak pedig 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett miatt is felelnie kell - írták.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés