Hirdetés

Kitálalt a Fradi vezetőedzője: ezért kapott ki a csapat Brüsszelben

Nap Híre portré Nap Híre

Pascal Jansen, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint apró hibák döntötték el az Anderlecht elleni szerdai Európa-liga mérkőzést, amelyet együttese 2-1-re elvesztett.

A holland szakember a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, az első félidőben kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, játékosaiból azonban hiányzott az elszántság, ami a támadások gyengébb befejezését eredményezte - írja az MTI. 

A tréner kiemelte, a második félidőben más taktikára váltott az Anderlecht, de ezt a játékosai alapvetően jól reagálták le, azonban két hibából két gólt szerzett az ellenfél, ami alapvetően változtatta meg a mérkőzés dinamikáját.

"Ahogyan azt a dániai meccsünk után már elmondtam, ezen a szinten minden apró hibát megbüntetnek az ellenfelek" - nyilatkozta Pascal Jansen, aki szerint miután emberelőnybe került csapata, sikerült veszélyesebben futballoznia és gólt szereznie, de az utolsó percekben a rivális sok apró szabálytalansággal zökkentette őket ki a ritmusból.

"Nem tartunk még ott, ahol szeretnénk. Folyamatosan dolgoznunk kell, hogy lépésről lépésre haladjunk az úton" - jegyezte meg az FTC trénere.

A Ferencváros - amely története során először kapott ki belga csapattól az európai kupaporondon - jövő csütörtökön az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesét fogadja a Groupama Arénában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés