Hirdetés

Megrázó képek, többen meghaltak: fekete hétvége az utakon Tolnában

Nap Híre portré Nap Híre

Hárman meghaltak, hárman súlyosan-, míg öten könnyebben sérültek meg a hétvégén Tolna megye útjain.

police.hu

Tolna megye útjain az elmúlt hétvégén két halálos kimenetelű, három sérüléses és további nyolc anyagi káros baleset történt - közölte a police.hu.

Pénteken az esti órákban – mindössze negyed óra eltéréssel – egymástól öt kilométerre két halálos baleset is történt A balesetekben hárman, – az M6-os autópályán egy nagykozári házaspár, a 6232-es úton egy 48 éves paksi férfi – vesztették életüket. Hárman meg is sérültek, egy nő súlyosan, egy férfi és egy kisgyermek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. 

Pénteken délután Bátaszéken is történt egy sérüléses baleset. Egy autós egy kereszteződésében a STOP táblát figyelmen kívül hagyta, behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton haladó autósnak. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

police.hu

Egy autós közlekedett vasárnap délután a 65-ös főúton Kéty térségében, amikor egy kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, emiatt megcsúszott. Ezt követően az autó 28 éves kalocsai sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, és az út mellett levő fás-bokros részen oldalára borult. A balesetben az autó sofőrje súlyosan megsérült.

police.hu

Vasárnap a késő esti órákban újabb súlyos sérüléssel járó baleset történt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Paks térségében. Egy szerb férfi közlekedett az autópályán, amikor a 101-es kilométerszelvény térségében elaludt, emiatt letért az útról, és az úttest melletti vízelvezető árokban felborult.  A balesetben a sofőr könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült.

police.hu

A hétvégén további nyolc anyagi káros baleset is történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés