Hirdetés

Lépnie kell Fekete Dávidnak, ügyvédjét kizárták a perből

Nap Híre portré Nap Híre

Jóváhagytak egy elfogultsági indítványt, az énekesnek új védőt kell keresnie.

Az egykori megasztárost még 2021. májusában tartóztatták le, majd előzetesben tartották 14 hónapokig. Ezután került házi őrizetbe, de még folyik a per, amiben 322 millió forintos csalással vádolják. Nemrég enyhítették az énekes házi őrizetét, most már szabadon mozoghat Győrben. 

Mióta az énekest kiengedték a börtönből rengeteg időt töltött a gyermekeivel, s bár volt feleségvel az elején nem mindenben értettek egyet, úgy tűnik, békés lett közöttük a viszony. 

Most váratlan fordulat következett be a két éve tartó perben, ugyanis kiderült, hogy egy olyan elfogultsági indítványt hagytak jóvá, amit Fekete Dávid védőügyvédjével, Kaposi Gergellyel szemben nyújtottak be - írja a Bors

Ez azt jelenti, hogy az előadó ügyvédjét kizárták az ügyből, így a tárgyalás hátralévő részére az alperesnek és csapatának új jogi képviselőt kell keresniük, valamint mindent jól megfontolni a következő lépéseknél.

Az énekes elmondása szerint nem igaz a felperesek állítása. Korábban arról szóltak a hírek, hogy az édesapa védője annál az ügyvédi irodánál dolgozott, amely a felpereseket képviselte és állítólag az ügyet érintő megbeszélések alatt többször is jelen volt, ezért ismerhette a felperesek összes stratégiáját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés