Hirdetés

Éveken át molesztálta kislányait a szörnyeteg férfi, fordulat történt az ügyben

Nap Híre portré Nap Híre

Nevelt kisfiát rendszeresen bántalmazta és megalázta.

Jogerősen is súlyos büntetésre számíthat az a férfi, aki éveken át molesztálta a kislányait, és rendszeresen bántalmazta és megalázta a nevelt kisfiát. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben az elkövető 16 éves fegyházbüntetését.

A fellebbviteli főügyészség szerint a férfi éveken át szexuálisan molesztálta a lányait, és őket, valamint a nevelt kiskorú fiát is rendszeresen bántalmazta, trágár, becsmérlő kifejezések használatával szidalmazta. A férfi súlyos mértékben veszélyeztette gyermekei testi, lelki és értelmi fejlődését.

A Szegedi Törvényszék 16 év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit 2 rendbeli szexuális erőszak bűntette, 2 rendbeli szexuális kényszerítés bűntette, 3 rendbeli kapcsolati erőszak bűntette és 3 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt, és eltiltotta minden olyan foglalkozástól, melynek keretében kiskorúakkal kerülne kapcsolatba.

Az ítélet ellen az elkövető és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a büntetés helybenhagyását kérte – írta a 24.hu

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés