Hirdetés

Rendkívüli hír: felháborító fordulat a farkast lelövő vadász ügyében

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár minden bizonyíték ellene szól, mégsem gyanúsítják semmivel a vadászt, aki lelőtte a svájci farkast.

Mint arról korábban a naphire.hu is beszámolt, a rendőrség átkutatta a vadász házát, és folyik a nyomozás az ügyben, azonban egyelőre nem gyanúsítottak meg senkit a rémtett elkövetésével. Az Origo ugyanakkor megjegyezte, hogy egyre több bizonyíték szól ellene, vagyis valószínűsíthető, hogy előbb-utóbb gyanúsítani fogják. 

Lapunk arról is beszámolt egyékbént, hogy a magyarok nemrég petíciót is indítottak, hogy a párt kereső farkast kilövő vadász börtönbüntetést kapjon. A kezdeményezés mellé már több, mint ötvenezren álltak.

Mint ismert, a Borsodban kilőtt, svájci jeladóval ellátott farkas ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Kiemelt Ügyek Osztály Környezeti Bűnözés Elleni Alosztálya természetkárosítás bűntett miatt indított büntetőeljárást, azonban a nyomozás miatt több információt egyelőre nem lehet tudni. 

Az Origo azonban megbízható rendőrségi forrásokból megtudta, hogy a kegyetlen vadászt semmivel sem gyanúsítják. Legalábbis egyelőre.

A naphire.hu is megírta, egy héttel ezelőtt érkezett a szomorú hír, hogy Borsodban egy vadász kilőtte azt a farkast, amelyik még hetekkel ezelőtt érkezett az országba. Az állat jeladóját Hidasnémetinél, a Hernád folyóban találták meg. Az egész országban felháborodást keltett az eset.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés