Hirdetés

Riadót fújtak: farkas bukkant fel Magyarországon

Nap Híre portré Nap Híre

A Mátraalmás és Galyatető közötti útszakaszon levideóztak egy farkast. Úgy tűnik, az állat semmitől sem riad vissza, ezért Tóth Zoltán polgármester figyelmeztette a helyieket.

Aggódnak Nógrád vármegyében, ugyanis Mátraalmás és Galyatető közötti útszakaszon egy farkas tűnt fel. Tóth Zoltán, Szuha község polgármestere az önkormányzat közösségi oldalán felhívta a helyiek figyelmét arra, ne vigyenek magukkal kutyát, ne engedjék el a gyermekeket távolabb bóklászni és csapjanak zajt, ha az erdőben járnak. 

"Bár akkor sincs garancia arra, hogy a videó főszereplője elkerül minket” – tette hozzá a polgármester. Rámutatott: a videófelvétel alapján nem fél az autótól, nem reagál a kiáltozásra, csak az autó oldalának csapkodása készteti távozásra, írja az Infostart

Tóth Zoltán úgy véli, az állat fajtaazonosításánál két lehetőség van: egyesek szerint kutya, a többség szerint nem az. Ennek fényében szerinte az látszik, hogy nem tart az embertől, valószínűleg nevelt alomból származik. A Magyar Nemzet megkeresésére a polgármester elmondta, mindenképp figyelmeztetni kellett a lakosokat, ugyanis rengetegen járnak gombázni a településhez tartozó erdőkbe, rengeteg a biciklis és a turista is.

Az elhíresült svájci farkast Magyarországon lőtték ki

Hivatkozás másolása

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Borsodban egy magyar vadász kilőtt egy farkast, ami Svájcból indult, és egészen Magyarországig jutott. Az állat útját rengetegen követték, így hatalmas felháborodást keltett, amikor kiderült, hogy valaki levadászta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés