Hirdetés

95 éves, de legalább 100-ig akar élni a Família Kft. csodálatos nagypapája

Garai Kitti portré Garai Kitti

A színész arról számolt be, hogy folyamatosan épül le, ugyanakkor ha már a "finisben tart", akkor szeretné megérni a száz éves kort.

Baranyi László 95 éves, de még ez sem állítja meg abban, hog aktívan élje a hétköznapokat. Bár tavalyi balesete óta nincs a legjobb állapotban, a vállaival van egy kis baj, illetve a térde sem akar javulni, mert el van meszesedve, ám ennek ellenére folyamatosan tesz-vesz. A Família Kft. sztárja arról is beszámolt, érzi, hogy bizonyos dolgokban már nem olyan, mint régen, de ezt a korának tudja be.

“Érzem, hogy megy el az erőm, a vitalitásom, az agyam. Néha nem jutnak eszembe dolgok. Látom, hogy mit kéne mondani, de nem tudom kimondani. Nem jó. Épülök le” – vallotta be a Tények Pluszban a színész - szúrta ki az nlc.hu. Baranyi László hozzátette: “Pedig, mondom, ha már itt tartok a finisben, akkor a százat szeretném megélni, mert akkor kapok 100 ezer forintot“.

Mint ismert, a színész két évvel ezelőtt átesett a koronavíruson is. Korábban elmesélte, hogy a gyógyuláshoz az is kellett, hogy elhiggye, hogy képes rá. Akkor is és most is a legnagyobb támasza a felesége, Klára asszony, aki a nap 24 órájában mellette van. Mindkettejükben az erőt viszont az unokájuk, Kamilla tartja. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés