Hirdetés

Falusi Mariann drámai vallomása: "Borzasztó magányosnak érzem most magam, hogy nincs a Györgyi"

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő Geszti Péter Adom a napom című műsorának volt a vendége a Viasat3 csatornán, ahol őszintén beszélt arról, hogy miért nincs párkapcsolata, és hogy mennyire magányosnak érzi magát mióta legjobb barátnője, Lang Györgyi elhunyt.

Falusi Mariann egy egész napját adta Geszti Péternek, s miután minden lépését kamerák követték, a műsorvezetőnek feltűnt valami különös: az énekesnő egyedül éli életét. Geszti fel is hozta ezt a témát a beszélgetésben, és rákérdezett arra, hogy Mariann rosszabbul viseli-e a magányt, mióta elvesztette azt a személyt, akihez 40 éve szoros barátság fűzte - szúrta ki a Femina

"Nincs párom, igen. Mindig azt hiszem, hiányzik, hogy legyen, aztán, ha jön valaki, akkor egy perc alatt bebizonyítja azt, hogy ja, nem. Nagyon szeretek egyedül lenni. Sok mindent csinálok" - mesélte Mariann, hozzátéve, hogy amennyi idő jelenleg jut magára, annyi később is legyen. Az is prioritást élvez, hogy a munkára szintén kellőképpen tudjon fókuszálni. Ennek ellenére nem tagadja, nehéz időszakot él át.

"Borzasztó magányosnak érzem most magam, hogy nincs a Györgyi. 40 éve mindent vele beszéltem meg, mindent együtt csináltunk" - fűzte hozzá az énekesnő. 

(Kezdőkép: Instagram/geszti.official)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés