Hirdetés

Facebookon üzent a rendőröknek, néhány óra alatt elfogták a szökésben lévő bűnözőt

Garai Kitti portré Garai Kitti

A rendőrség közzétette a novemberi legkeresettebb bűnözők listáját, a szökésben lévő férfi azonban a kommentszekcióban kikérte magának, hogy nem szerepel a felsorolásban. Az egyenruhások azt válaszolták: "Igazad van, két végzésünk is van ellened, úton vagyunk”.

A Rockdale megyei seriff hivatalának Facebook-oldala egy nem mindennapi történetet osztott meg. Egy szökésben lévő bűnöző ugyanis a közösségi oldalon kérte ki magának, hogy nem szerepel a legkeresettebbek listáján. "És velem mi van?" - kérdezte a férfi a poszt alatt. 

A rendőrök csak annyit válaszoltak: "Igazad van, két végzésünk is van ellened, úton vagyunk.”

Később a rocdale-i rendőrség frissítést tett közzé az üggyel kapcsolatban: a kommentelő bűnözőt elfogták és megbilincselték. A 40 éves férfi kétszer is megszegte a próbaidős szabadlábra-helyezés szabályait.

"Köszönjük a segítséget"  – közölték a bejegyzésben.

Miután Spauldingot őrizetbe vették, a Rockdale megyei seriff hivatala emlékeztette a keresett szökevényeket, hogy a „legkeresettebbek listájáról” való kihagyás nem azt jelenti, hogy ejtették az ellenük felhozott vádakat - írja az RTL.

Sok a magyar top bűnüző is

Hivatkozás másolása

Mint azt a Naphíre is megírta, az Europol legkeresettebb bűnözőinek listájára öt magyar férfi is felkerült. Az unió tagállamaiból egyébként több mint ötven elfogatóparanccsal körözött ember került fel a "Most Wanted" oldalra. Ezen a listán olyanok szerepelnek, akiket kábítószer-kereskedelem, pénzmosás, emberkereskedelem, fegyveres rablás, terrorizmus vagy emberölés miatt köröznek a rendőrök. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés